1   22
27   136
26   179
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Utvikning på Instagram

Anna & Maria diskuterar utvikning på Instagram.

Äntligen är jag och Maria tillbaka med Anna & Maria diskuterar. Vi har fått en hel del förfrågningar och båda har haft fullt upp och inte hunnit med men äntligen.

Denna gången lyfter vi Instagram och vad tjejer och killar lägger ut för bilder. Men framför allt yngre tjejer. Jag blir dagligen chockad av bilder som dyker upp på lättklädda tjejer. Känns som att Instagram håller på att bli någon form av utviknings sida.

Jag personligen förstår mig inte alls på denna typen av bilder. Är man villig att gå så långt och är i princip naken för att få bekräftelse av folk man inte känner? Om man nu vill visa hur tränad ens rumpa har blivit, måste man lägga en nakenbild på en bar rumpa. Allt är såklart individuellt och alla ser vi saker på olika sätt. Men tycker personligen att det blivit allt mer naket.

Jag är väldigt positiv till att man faktiskt ska känna sig bekväm i sin kropp. Att kunna lägga ut en bikini bild när man är på stranden. Det är inte denna typen av bilder jag pratar om.

Ni får gärna berätta vad ni tycker.

Ni kan läsa Maria inlägg – HÄR.

Utvikning på Instagram

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Samantha
  19 februari, 2019 / 8:49 e m

  Nu får jag inte ihop det alls här ?
  Jag går lika lättklädd hemma som jag gör på stranden men endast om jag är på stranden är det okej att jag lägger upp? Eller är det hur man poserar? Eller hänger jag inte med? ??

  • Anna
   Författare
   19 februari, 2019 / 9:25 e m

   Nu hänger jag inte med ? Jag syftar på bilder där man fotar sin rumpa (bar rumpa) och visar hur hårt man tränat den. Eller när man i princip står helt naken och lägger ut den typen av bilder. Så om du syftar på om en bikinibild på stranden är okej men inte en naken rumpa för hård träning så tycker jag personligen inte det. Och ja det handlar också lite om hur man poserar och vad man vill få ut av bilden. Tycker det är väldigt många unga tjejer som i princip viker ut sig på Instagram. Det är det som är syftet med inlägget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?