Vad kvinnor vill ha?

Vad kvinnor vill ha? Har pratat med många tjejer och dom flesta säger exakt samma sak – Gentleman. Där finns inte många gentlemän därute. Många tjejer tar upp hur män/killar tränger sig före i dörren eller hissen, håller inte upp dörren när dom passerar, eller inte betalar notan på första dejten – det är big NO NO. Förlåt killar men första dejten ska killen ta notan 😉 Finns ju inget värre än att dejta en snåljåp, tänk då att inleda ett förhållande med en sådan.

Attraktionen ligger hos gentlemannen

Bara för att vi tjejer vill ha en gentleman så behöver det inte vara så att vi inte vill ha jämställdhet. Såklart att det ska vara lika lön och villkor för män och kvinnor. Det ena behöver inte utesluta det andra.  Det borde nästan vara tvärtom. Att männen på ställen där deras kvinnliga arbetskollegor inte har samma jämställdhet borde vara gentlemän och stå upp för dessa kvinnor. 

Inte för att jag nu ska skryta. Min sambo är inte perfekt men en sak är säker, han är uppfostrad gentleman. Enda sedan dag 1 så håller han alltid upp dörren till mig, släpper alltid in mig före. Är vi och handlar tillsammans så bär han alltid påsarna, ni skulle aldrig se mig bära en påse. Jo, såklart om vi har många påsar så hjälps vi åt men har vi två påsar tar han dom. Han skämmer bort mig och jag skämmer bort honom 😉 

Vad tycker du? dela gärna med dig.

En framtida gentleman som sin pappa

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.