39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Vardagslyx är aldrig fel

Vardagslyx är aldrig fel, gäller att starta veckan bra, så man får energi. Igår till middag passade vi på att köpa med oss sushi, lillen önska pizza så det fick han. Passade på att beställa påväg hem från träningen.

Första träningen för veckan är avklarad och jag känner träningsvärken idag. En riktig nice känsla, älskar att ha träningsvärk. Ibland har det till och med varit så pass överdrivet att jag knappt kunnat sitta eller gå. Men det betyder att man gjort ett grymt pass. Mannen och jag började jogga i förra veckan och jag känner att nu när kylan är här så får det bli joggning på gym istället. Vill inte riskera att bli sjuk.

Väntar en spännande men otroligt intensiv vecka med en massa jobb och mycket skoj på gång. Idag tog jag en paus och bara tog det lugnt här hemma. Skickade iväg några Mail och busade med min lilla kille. 

Ska försöka lägga mig lite tidigare idag. God natt raringar.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?