Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   203
11   259
20   386
50   374
17   408

Vardagslyx är aldrig fel

Vardagslyx är aldrig fel, gäller att starta veckan bra, så man får energi. Igår till middag passade vi på att köpa med oss sushi, lillen önska pizza så det fick han. Passade på att beställa påväg hem från träningen.

Första träningen för veckan är avklarad och jag känner träningsvärken idag. En riktig nice känsla, älskar att ha träningsvärk. Ibland har det till och med varit så pass överdrivet att jag knappt kunnat sitta eller gå. Men det betyder att man gjort ett grymt pass. Mannen och jag började jogga i förra veckan och jag känner att nu när kylan är här så får det bli joggning på gym istället. Vill inte riskera att bli sjuk.

Väntar en spännande men otroligt intensiv vecka med en massa jobb och mycket skoj på gång. Idag tog jag en paus och bara tog det lugnt här hemma. Skickade iväg några Mail och busade med min lilla kille. 

Ska försöka lägga mig lite tidigare idag. God natt raringar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?