Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
5   63
25   123
27   237
18   210
21   180

Varför älskar jag sociala medier?

Varför älskar jag sociala medier?

Som ni vet sen förra gången så kör jag och Maria “Anna & Maria diskuterar”, där ni läsare får möjligheten att ta upp ett ämne ni vill att vi ska diskutera. En av frågorna som dök upp förra gången och denna gången är, hur jag och Maria träffades. Och det är precis vad detta inlägg ska handla om, fast om sociala medier också. För det är faktiskt så vi träffades.

Så låt oss börja från början. För mig är sociala medier ett forum jag älskar. Älskar alla fantastiska kvinnor jag träffar. Alla härliga kvinnor jag har kontakt med som jag ännu inte träffat. All inspiration man får och all positiv energi man får. Jag tycker det är ett forum där man kan göra mycket tillsammans.

Såhär träffades jag & Maria.

Jag och Maria träffades på ett event där ett antal influencers var bjudna. Vi hade sedan tidigare följt varandra på Instagram och läst varandras bloggar. Men på eventet träffades vi för första gången. Vi pratade då om att vi borde träffas och ta bilder tillsammans. Vilket vi också gjorde, vi började att ses och hjälpa varandra med att ta bilder. Våra män hade börjat tröttna, inte lätt att knäppa 200 bilder på 20 minuter. Där märkte vi snabbt hur kul vi hade tillsammans och att personkemin bara klicka. Från våra outfitbilder och workshops till ett fantastiskt vänskap.

Genom samma event för influencers och företag träffade jag en annan nära vän till mig. Nämligen Sofia som är en av tjejerna bakom Kräm Hudvårdsstudio. Allt började med ett möte och sen sa det klick.

Några andra vänner som jag träffat via sociala medier är Thessan och Linda. Vi träffades redan innan när vi bloggade under samma portal. Vi 4, jag, Maria, Linda & Thessan träffas lite då och då och går på middagar och event tillsammans. Det är så kul när man delar samma intresse och kan hjälpa varandra på traven. Snart väntar också en rolig workshop trip för oss 4, ska bli så kul. Detta kommer vi berätta mer om sen.

I vårt förra Anna & Maria diskuterar tog vi upp – Hur kvinnor dömmer varandra efter utseende

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?