Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
5   63
25   123
27   237
18   210
21   180

Vart ska jag börja!?

Vart ska jag börja!?

My gad, är helt totalt slut i skallen. Kom hem för 30 minuter sen och har krupit ner i sängen direkt. Har varit på språng från tidig morgon till sen kväll.

Min dag börja på jobbet med en massa möten som pågick ända tills slutet. Ni kan ju gissa hur stirrig i benen jag blev. Därefter väntade ett event på Newhouse som jag och Thessan skulle delta på. Precis innan mitt möte sluta och jag skulle iväg, får jag ett samtal från mannen. Mamma hade skadat sig på jobb så han var påväg dig för att köra henne till akuten. Det var inget livshotande men hon hade ändå skadats. Så mannen körde och väntade på henne på akuten, världen bästa och gulligaste älskling. Han satt i flera timmar och vänta, det tyckte jag var riktigt gulligt.

Jag ringde mamma för att checka av hur det gått för att sedan kunna i lugn och ro fortsätta jobba. Efter Newhouse kom även Linda och Maria då vi var bjudna på Bolia event som vi tog en snabb tur till eftersom vi bokat in bio. Vilken intensiv dag.

Under kvällen fick Thessan och jag styla varsin docka. Går ju inte missa vilken som är min. Älskar hela looken.

På Bolia eventet. Måste vara dom största goodiebagsen vi fått. Och de innehöll en massa fina grejer också.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?