Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
7   76
28   197
22   246
19   306
20   267

Veckans planering.

Veckans planering.

Älskar att Malmö ska bjuda på strålande sol hela veckan. Jag är nämligen ledig nästan hela veckan. Ska förbi kontoret och jobba idag men efter tisdagen har jag en välförtjänt ledig vecka. Så det ser jag fram emot.

Planen för veckan är att vi ska hitta på lite roliga grejer med Matteo. Sen är det också midsommar och då händer det en hel del skoj i Malmö. Jag har heller ingen riktig semester eftersom jag snart ska gå på mammaledighet och där tog jag några extra veckor för att kunna umgås med Matteo. På lördag ska jag och Maria gå och se Alladin med Matteo. Han är lite småförälskad i Maria och ser så fram emot att gå på bio.

I söndags efter jobb passade jag på att möta mannen och Matteo i Lomma för fika. Där är ju verkligen hur mysigt som helst. Känns lite som att man är utomlands. Veckans planering.Veckans planering.

Följ:
Dela inlägget
[contact-form][contact-field label="Namn" type="name" required="true" /][contact-field label="E-post" type="email" required="true" /][contact-field label="Webbplats" type="url" /][contact-field label="Meddelande" type="textarea" /][/contact-form]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?