17   198
8   270
21   362
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Veckans planering.

  Veckans planering.
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Veckans planering.

Veckans planering.

Älskar att Malmö ska bjuda på strålande sol hela veckan. Jag är nämligen ledig nästan hela veckan. Ska förbi kontoret och jobba idag men efter tisdagen har jag en välförtjänt ledig vecka. Så det ser jag fram emot.

Planen för veckan är att vi ska hitta på lite roliga grejer med Matteo. Sen är det också midsommar och då händer det en hel del skoj i Malmö. Jag har heller ingen riktig semester eftersom jag snart ska gå på mammaledighet och där tog jag några extra veckor för att kunna umgås med Matteo. På lördag ska jag och Maria gå och se Alladin med Matteo. Han är lite småförälskad i Maria och ser så fram emot att gå på bio.

I söndags efter jobb passade jag på att möta mannen och Matteo i Lomma för fika. Där är ju verkligen hur mysigt som helst. Känns lite som att man är utomlands. Veckans planering.Veckans planering.

Följ:
Dela inlägget
[contact-form][contact-field label="Namn" type="name" required="true" /][contact-field label="E-post" type="email" required="true" /][contact-field label="Webbplats" type="url" /][contact-field label="Meddelande" type="textarea" /][/contact-form]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?