6   97
183   557
17   166
17   170
23   146
19   194
18   188
14   165
21   200
24   209

Senaste inläggen

 • KUB test

  KUB test
 • Kan inte fatta!

  Kan inte fatta!
 • Utvikning på Instagram

  Utvikning på Instagram
 • Ibland måste man pusha

  Ibland måste man pusha

Vellingeblommans Halloween tema

I förra veckan åkte jag och killarna till Vellingeblommans Halloween tema utställning. Det är nämligen så att vi åker till Vellingeblomman några gånger per år, dom har olika aktiviteter och utställningar beroende på vilken årstid det är. Nu är temat Halloween och då finns där bland annat en spökrunda och olika Halloween utställningar. Dom gör det så himla fint varje år. Detta året hade dom även gjort iordning utomhus.

Är ni i Skåne trakterna så kan jag verkligen rekommendera ett besök till Vellingeblomman. Det är egentligen en stor butik som säljer allt från växter till lampor och inredning. Men på ett roligare sätt. Ett ställe som passar både vuxna och barn. Utomhus hade dom dessutom några kaniner i bur och vid ett annat tillfälle hade dom getter och en åsna.

Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema

Min lilla cooling på sin motorcykel. Han var så himla trött men ville så gärna åka den.

 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?