1   86
15   191
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

Vellingeblommans Halloween tema

I förra veckan åkte jag och killarna till Vellingeblommans Halloween tema utställning. Det är nämligen så att vi åker till Vellingeblomman några gånger per år, dom har olika aktiviteter och utställningar beroende på vilken årstid det är. Nu är temat Halloween och då finns där bland annat en spökrunda och olika Halloween utställningar. Dom gör det så himla fint varje år. Detta året hade dom även gjort iordning utomhus.

Är ni i Skåne trakterna så kan jag verkligen rekommendera ett besök till Vellingeblomman. Det är egentligen en stor butik som säljer allt från växter till lampor och inredning. Men på ett roligare sätt. Ett ställe som passar både vuxna och barn. Utomhus hade dom dessutom några kaniner i bur och vid ett annat tillfälle hade dom getter och en åsna.

Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema Vellingeblommans Halloween tema

Min lilla cooling på sin motorcykel. Han var så himla trött men ville så gärna åka den.

 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?