40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

VEN – a beautiful place

God morgon raringar

Jag har inte riktigt sovit ut då jag kom i säng alldeles för sent och gick upp rätt tidigt idag. ?Dessutom gick jag i sömnen vilket inte gör saken lättare ? Min kära kollega som jag dela rum med höll på att dö av skratt mitt i natten, jag väckte henne tydligen med att jag först skrek och sen sprang jag in i badrummet bredvid och leta efter min väska och kalla på Nathalie. 

Befinner mig på vackra Ven på konferens. Har varit på Ven tidigare när jag var yngre. Kommer helt klart styra ihop en utflykt till Ven under sommaren tillsammans med familjen 🙂 Vi hann även med en tur på Tycho Brahes obervatorium på Ven, väldigt intressant. Jag visste ingenting om Tycho Brahe så det var kul med ny kunskap. 

Bor ni i närheten eller har möjlighet att besöka ön Ven så tycker jag helt klart ni ska göra det, en mysig ö men knappt 360 permanenta invånare. 

Trevlig dag 🙂

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 30 maj, 2017 / 6:04 e m

  Hahaha, jag ser det framför mig, när du springer runt!
  Ven är helt underbart vid denna tiden på året. Det är allt för många år sedan jag var där sist.

  Kram T

  ps. har startat upp en ny blogg, men har den gamla adressen som portfolio för alla mina bilder.

  • Anna
   Författare
   31 maj, 2017 / 3:24 e m

   hahah helt galet, ja Ven är underbart fin nu 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?