12   140
28   179
14   215
27   202
31   274
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde
 • Upp till 25% rabatt på design lampor

  Upp till 25% rabatt på design lampor

VEN – a beautiful place

God morgon raringar

Jag har inte riktigt sovit ut då jag kom i säng alldeles för sent och gick upp rätt tidigt idag. 😴Dessutom gick jag i sömnen vilket inte gör saken lättare 🙄 Min kära kollega som jag dela rum med höll på att dö av skratt mitt i natten, jag väckte henne tydligen med att jag först skrek och sen sprang jag in i badrummet bredvid och leta efter min väska och kalla på Nathalie. 

Befinner mig på vackra Ven på konferens. Har varit på Ven tidigare när jag var yngre. Kommer helt klart styra ihop en utflykt till Ven under sommaren tillsammans med familjen 🙂 Vi hann även med en tur på Tycho Brahes obervatorium på Ven, väldigt intressant. Jag visste ingenting om Tycho Brahe så det var kul med ny kunskap. 

Bor ni i närheten eller har möjlighet att besöka ön Ven så tycker jag helt klart ni ska göra det, en mysig ö men knappt 360 permanenta invånare. 

Trevlig dag 🙂

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 30 maj, 2017 / 6:04 e m

  Hahaha, jag ser det framför mig, när du springer runt!
  Ven är helt underbart vid denna tiden på året. Det är allt för många år sedan jag var där sist.

  Kram T

  ps. har startat upp en ny blogg, men har den gamla adressen som portfolio för alla mina bilder.

  • Anna
   Författare
   31 maj, 2017 / 3:24 e m

   hahah helt galet, ja Ven är underbart fin nu 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?