Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
0   5
7   159
18   203
19   258
22   270

Vi har fått åka hem

Vi har fått åka hem.

Hej raringar.

Sorry för den dåliga uppdateringen på bloggen. Fastnade lite i min babybubbla och “glömde” helt bort bloggen. Idag var vår första natt här hemma. Det har gått bra. Dom första timmarna när vi la oss så ville Valentino inte alls ligga i sin spjälsäng och så fort jag la ner honom så ville han inte sova. Utan han bara låg i sängen och efter en stund börjad han protestera. Tänk att han har legat i min mage i 9 månader och sen tar man ut honom och han är med mig på BB nästan hud mot hus i 48 timmar. Vi kommer hem och jag lägger honom i en stor säng och han känner inte lukten av mamma. Så till slut fick jag ta min morgonrock och lägga runt honom så han skulle kunna känna lukten.

Natten har varit ok, kan ju inte precis säga att jag fått den sömnen jag behöver. Men vi kommer snart in i rutinerna.

Så fort jag får lite tid idag ska jag sätta mig ner och skriva inlägg om Valentino och hur det har funkat.

Mina finaste killar. Vi har fått åka hem

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?