40   215
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

VI HAR KÖPT RADHUS

Hej raringar

Här sitter jag med kaffet och en massa kataloger. Vi har nämligen köpt radhus och ska göra olika tillval, bland annat badrum och kök. Så himla svårt att veta vad man ska ha när man inte har en färdig bild utan får improvisera. Det känns så himla kul och spännande, hade så gärna velat ha det färdigt typ nu. Jag ser fram emot att få inreda och vi har bestämt oss för att byta ut soffa och köksbord och lite annat smått. Vi vill fortfarande ha skinnsoffa men kanske inte med schäslong utan stilren i konjakfärg och eventuellt en matchande fåtölj. När det kommer till köksbord så sitter vi och kikar på runda bord, är lite sugen på ett runt marmor bord. 

RADHUS RADHUS

Vi kollade på en hel del olika alternativ innan vi hittade detta radhus. Vi är kräsna och ville ha något nytt och fräscht. På bilden nedan ser ni en 3d ritning av vardagsrummet och köket. Det är 5 m i takhöjd och vi lär nog ha Skånes största julgran till julen 2018. Älskar takhöjden och att det kommer in en massa ljus. Radhuset har 4 rum och ett potentiellt sovrum som ni ser på bilden nedan, vi kommer ha ett sovrum till oss, ett till lillen och en walk in på nedervåningen. Vi kommer inte göra det rummet som ni ser på bilden nedan till ett sovrum då vi gillar den öppna ytan där man kan titta ner till vardagsrummet. Älskar att allt är vitt och vi kommer att välja till vitpigmenterad ekgolv. Inflyttning är våren 2018 och vi ser verkligen fram emot det. Ska bli så skönt med en liten trädgård där man kan sitta och dricka vin. Vi vill komma bort från Malmö och ut till naturen, radhuset är belägget när skog och sjö. 

Man blir lite smått skadad, för jag sitter redan nu och kikar på inredning och planerar de olika rummen. Det ska bli otroligt kul att få inreda lillen sovrum, där har jag redan hittat en massa fint så rummet är i princip färdigt haha förutom då att vi ska flytta in. 

 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?