13   147
17   179
12   154
19   193
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Vi sover i separata rum

Japp ni läste rätt vi sover i separata rum och det har vi nu gjort några gånger under semestern. Ni trodde väl inte vi sov i separata rum i vanliga fall :p? Jag är en person som fryser väldigt lätt och har AlDRIG – läs aldrig igång air condition när vi är utomlands. Jag hatar den! Jag fryser verkligen ihjäl med air condition och så är jag så himla rädd att bli sjuk. Tänk den kontrasten från riktigt varmt till riktigt kallt.

Däremot, min man han skulle kunna ha igång air conition igång hela tiden. Så under den semestern så har vi lägenhet vilket betyder att vi har flera rum. Så mannen har vid något tillfälle sovit i ett annat rum med air condition igång. Inte så trevligt men vad gör man inte i vissa situationer. Några kvällar har vi kompromissat, vi har haft den igång lite och sen stängt av den efter en stund.

Vi har haft en helt underbar semester och är redo att åka tillbaka till vardagen. Kanske inte riktigt redo för hösten men man vänjer sig rätt snabbt. Imorgon kväll åker vi tillbaka så vi har hela förmiddagen och eftermiddagen på oss här på Brac. Och vi kommer att spendera dom sista timmarna på stranden och andas in värmen.

Igår kväll passade jag och mannen att ta ett glas vin vid stranden och lillen tog ett kvällsdop. Klockan var strax efter 20.00 och jag menar, varför skulle han inte kunna bada om han ville det. 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?