10   114
4   106
13   214
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Vi sover i separata rum

Japp ni läste rätt vi sover i separata rum och det har vi nu gjort några gånger under semestern. Ni trodde väl inte vi sov i separata rum i vanliga fall :p? Jag är en person som fryser väldigt lätt och har AlDRIG – läs aldrig igång air condition när vi är utomlands. Jag hatar den! Jag fryser verkligen ihjäl med air condition och så är jag så himla rädd att bli sjuk. Tänk den kontrasten från riktigt varmt till riktigt kallt.

Däremot, min man han skulle kunna ha igång air conition igång hela tiden. Så under den semestern så har vi lägenhet vilket betyder att vi har flera rum. Så mannen har vid något tillfälle sovit i ett annat rum med air condition igång. Inte så trevligt men vad gör man inte i vissa situationer. Några kvällar har vi kompromissat, vi har haft den igång lite och sen stängt av den efter en stund.

Vi har haft en helt underbar semester och är redo att åka tillbaka till vardagen. Kanske inte riktigt redo för hösten men man vänjer sig rätt snabbt. Imorgon kväll åker vi tillbaka så vi har hela förmiddagen och eftermiddagen på oss här på Brac. Och vi kommer att spendera dom sista timmarna på stranden och andas in värmen.

Igår kväll passade jag och mannen att ta ett glas vin vid stranden och lillen tog ett kvällsdop. Klockan var strax efter 20.00 och jag menar, varför skulle han inte kunna bada om han ville det. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?