4   50
27   137
26   180
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Vilken adventskalender väljer du?

– I samarbete med adventskalendern.se –

På söndag är det första advent och snart är det jul. Jag älskar denna tiden på året, all julpynt och allt som tillhör julen. Ser verkligen fram emot att få upp all julpynt och i år kommer vi satsa stort. Vi ska nämligen köpa en riktigt maffig gran och den ska vara minst 3 meter i tak. Vi har 5 meter i tak så den kommer definitivt få plats. Kommer bli en massa glögg drickande och julbakande. Men det bästa av allt är om man har en adventskalender som man kan öppna varje dag fram till jul och räkna ner dagarna.

Vilken adventskalender väljer du?

Så vilken adventskalender väljer du? Inte enkelt att hitta rätt bland alla valmöjligheter som finns. Men Adventskalendern.se är en sajt som samlar och guidar dig till rätt Adventskalender . Dom samlat ihop dom bästa adventskalendrarna för både vuxna och barn. Varför inte ha något att se fram emot och räkna ner till julen. Att öppna en eller flera luckor varje dag och bli överraskad är aldrig fel.

Jag är en väldigt nyfiken person och har svårt att hålla mig. Har redan fuskat när det kommer till en kalender jag har hemma som jag haft sen någon vecka tillbaka. I efterhand ångrar jag mig att jag inte kunde hålla mig, men jag är alldeles för nyfiken. Jag är den där personen som tjuvkikar och försöker luska ut vad varje klapp innehåller. Då är det bara mina klappar jag är nyfiken på. Jag handlar också alltid mina klappar och presenter i sista minuten. Eftersom jag inte kan hålla mig från att ge presenten. Är det någon mer som känner igen sig?

Nedan har ni två av mina favoriter. Lyxig lakrits kalender, hur gärna vill man inte ha den. Jag tänker mig att detta är en perfekt present till någon. Ska du iväg på advents fika, så är detta en perfekt present. Tror där är fler som hade uppskattat en sådan.

Sen har vi kalender med choklad. Ja tack, denna vill jag ha. Behöver jag ens förklara vilken gottegris jag är.

Som jag skrev ovan så erbjuder adventskalendern flera Adventskalender att välja mellan. Förutom en massa kalendrar med sötsaker så finns det även andra val. Det finns även erotiska kalendrar för de som vill göra det där lilla extra. Som sagt, där finns en massa att vilja mellan så det är bara att besöka sajten och kika runt.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?