12   129
28   175
14   213
27   200
31   273
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde
 • Upp till 25% rabatt på design lampor

  Upp till 25% rabatt på design lampor

VIT BLUS & röda läppar från Anastasia i färgen Sarafine

Gårdagens outfit bestod av en vit blus & röda läppar från Anastasia i färgen Sarafine. Måste säga att det är den perfekta röda höst färgen. Är helt förälskad i den 🙂 Ni som följer bloggen vet att jag rekommenderat detta läppstift och har samlat på mig en hel del färger. Ni kan kika på vilka färger jag har i detta inlägget HÄR.

Anastasia Liquid Lipstick i färgen Sarafine hittar ni HÄR (adlink) 259:-. Blusen hittar ni HÄR 299:- och denna blev jag helt förälskad i när jag såg den på en bloggkollega. 

VIT BLUS & röda läppar från Anastasia i färgen Sarafine

VIT BLUS & röda läppar från Anastasia i färgen Sarafine

Hej raringar

My gad vad tiden flyger förbi. Känns som jag knappt hunnit med något idag. Hämtade lillkillen på dagis efter jobb och körde honom till mormor och morfar en stund. Därefter passade jag på att ta mig till gymmet. Tanken var att jag skulle jogga 5 km men efter 2 km så gav jag upp och promenera istället. Gick uppförsbacke på löpbandet och gjorde det bästa av träningspasset.

Sen kom jag hem till mina killar och busade en stund innan det var läggdags. Ja men exakt så såg min dag ut. Hade behövt fler timmar på ett dygn för att hinna med allt jag vill 🙂

Nu blir det sängen. God natt raringar

 

 

 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?