2   21
14   158
20   209
20   242
15   243
28   277
17   225
28   211
37   302
28   252

Senaste inläggen

 • Klassiska Prada väskor -18% rabatt.

  Klassiska Prada väskor -18% rabatt.
 • Mitt inredningsprojekt

  Mitt inredningsprojekt
 • 20% extra på rean hos Babyshop

  20% extra på rean hos Babyshop
 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt

Volym i håret – billigt

Volym i håret – billigt.

Igår testade jag papiljotter för att få extra volym i håret. Gick mycket bättre än vad jag trodde. Fick riktigt fin volym med papiljotter. Ser ut som att håret är fönat med borste, älskar den känslan.

Papiljotter köpte jag på Normal, super billigt. 1 packet med 8 stycken kostar 26:-, jag behövde 4 packet till mitt tjocka hår. Tror däremot att jag måste köpa metall spännen för att hålla dom på plats bak i nacken eftersom håret är lite kortare där. Köpte den största storleken dom hade och de passade perfekt till mig hår. Har man längre hår får man inte ta så mycket hår på en papiljott, annars kommer det inte att fästa.

Såhär gör du:

1. Börja med att tvätta håret. Föna det och lägg i produkter för att stärka håret. Jag använde en volym mousse. Jag fönade håret så att det nästan var helt torrt.

2. Börja med luggen. Dra papiljotten från roten till till toppen av håret (uppåt). På så vis “kammar” du igenom håret och papiljotten fäster bättre.

3. När du har fått in alla. Ta lite hårspray och spraya över hela håret. Mina satt i ca 4 timmar. Borsta igenom hela håret när du är klar. Volym i håret - billigt

Resultatet ser ni på bilden nedan. Älskar känslan, ser ut som man varit hos frisören och fått det fönat. Volym i håret – billigt ;).

Volym i håret - billigt Volym i håret - billigt

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?