Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   204
11   259
20   386
50   374
17   408

Walk In Closet Inspiration

Walk In Closet Inspiration.

Startar denna måndag morgon med en sneak peek på min Walk In Closet. Det har alltid varit min dröm att ha en Walk In Closet och bara kunna se alla mina grejer. Inte behöva rota fram smycken eller skor, utan det ska synas snyggt. Jag har haft Walk In i flera år nu och för några år sen köpte vi Walk In inredning på Ikea. Väldigt bra inredning och smidigt att kunna bygga upp ihop garderoben själv och vad man behöver. Walk In Closet InspirationWalk In Closet Inspiration

Nu till något helt annat. Denna veckan kommer vara riktigt hektisk. Börjar måndagen med en heldag på kontoret, har en hel del att fixa. Åker nämligen till Västerås tidigt imorgon och kommer vara borta i 3 hela dagar. Idag efter jobb ska jag besöka Laila på Xperience Luxury Salon, gud vad jag har längtat. Har nämligen fått vänta lite längre än vanligt för att få en ordentlig utväxt för att Laila ska kunna göra slingor.

I samarbete med Laila på Xperience Luxury Salon får alla mina läsare 25% rabatt på första besökte hos Laila. Uppge bara mitt namna som kod ( Anna Matkovich). För priser och tidsbokning klicka HÄR.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?