3   44
27   136
26   180
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Walk In Closet

Bjuder på en sneakers peek från vår Walk In Closet. Hemma är det full rulle med att fixa och dona. Vi är i princip nästan helt klara, där är små detaljer som ska in. Samma sak gäller min walk in. Den är i princip helt klar men jag ska fixa lite små saker. Vi ska bland annat byta lampa, men det är inte bråttom.

Men ni får iallafall en liten sneak peek på hur det ser ut. Skåpen är från Ikea och heter Pax. Vi köpte dom till vår förra lägenhet och fick knappt med dom till huset. Inte världens bästa kvalité och flyttar vi igen så får vi inte med stommen. Då vi har fått spika ihop den efter att vi skruvat ner den. Så skulle jag köpa garderober till Walk In idag så skulle jag inte ta Ikeas garderober. Men å andra sidan så får man vad man betalat för, så är det alltid.

Jag har sen jag var liten drömt om att få ha en Walk in, där jag kan ha mina skor och väskor synligt. Så att det är enklare för mig att välja. Alltid kul när man uppfyller sina drömmar, inte bara materiellt men även i livet.

Ikväll ska ni få en guidad tur på Instagram under My Story på hur det ser ut där inne. Lite lättare att visa på film än att ta foto. Ni hittar mig under @annamatkovich

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?