Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   203
11   259
20   386
50   374
17   408

YSL Rouge Pur Couture Vinyl 405

Ysl Rouge Pur Couture Vinyl 405

God morgon raringar.

Har jag en dag där jag känner mig lite trött och hängig så slänger jag på lite läppstift. Lite färg på läpparna gör att jag känner mig pigg. Vilken färg jag ska välja beror på min outfit. Och då kan det vara vilken som helst färg. Men för det mesta föredrar jag starkare färger med mer pigment. Ibland använder jag glans med lite färg, väldigt sällan men bara för att ha något på läpparna. Mina läppar blir lila när jag fryser och det är inte snyggt.

Nedan bär jag en av mina favoritfärger, YSL Rouge Pur Couture Vinyl 405. Den finns att köp här (adlink). Just denna cerisrosa klär mig.

Eftersom jag alltid får så mycket frågor vilken färg jag använder på läpparna. Så startade jag en kategori på bloggen läppstift.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?