12   78
12   153
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

YSL Rouge Pur Couture Vinyl 405

Ysl Rouge Pur Couture Vinyl 405

God morgon raringar.

Har jag en dag där jag känner mig lite trött och hängig så slänger jag på lite läppstift. Lite färg på läpparna gör att jag känner mig pigg. Vilken färg jag ska välja beror på min outfit. Och då kan det vara vilken som helst färg. Men för det mesta föredrar jag starkare färger med mer pigment. Ibland använder jag glans med lite färg, väldigt sällan men bara för att ha något på läpparna. Mina läppar blir lila när jag fryser och det är inte snyggt.

Nedan bär jag en av mina favoritfärger, YSL Rouge Pur Couture Vinyl 405. Den finns att köp här (adlink). Just denna cerisrosa klär mig.

Eftersom jag alltid får så mycket frågor vilken färg jag använder på läpparna. Så startade jag en kategori på bloggen läppstift.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?