39   201
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Yves Saint Laurent, Vinyl Cream läppstift 410

Yves Saint Laurent, Vinyl Cream läppstift 410 i färgen Fuchsia Live.

På bilden nedan använder jag Yves Saint Laurent, Vinyl Cream läppstift 410 i färgen Fuchsia Live. När man tittar på den så upplevs den väldigt rosa men jag får en känsla att den går mer åt hallonröd på mig. Men det kan också vara att jag har rätt så röda läppar i mig själv.

Står att den ska vara täckande och jag är inte helt övertygad om att den är täckande. Upplever den mer som lätt täckande med extra glans som håller väldigt länge. Jag föredrar läppstift som håller länge då jag ständigt är i rörelse och har inte tid att måla läpparna varje timme. Och det hade heller inte känns kul om man känner att man skulle behöva göra det.

Ni hittar den HÄR (adlink) 390:-.

Yves Saint Laurent, Vinyl Cream läppstift 410 i färgen Fuchsia Live. Yves Saint Laurent, Vinyl Cream läppstift 410 i färgen Fuchsia Live.

Klänningen på bilden hittar ni i mitt tidigare blogginlägg (klick).

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?