Shoppa min stil

no products

1 Maj & 50% av graviditeten passerad

Hallo fina läsare 

Då välkomnar vi maj och det är inte vilken som helst dag utan det är arbetsrörelsens internationella högtidsdag och det ska vi på jobbet fira 😀 1:a majtåget står på listan. 😀 En otrolig härlig känsla och att se all den folkmassa. 

Inte nog med det så har jag idag gått 50% av graviditeten, hur otroligt är inte det, tiden går så himla fort och maj månad kommer flyga förbi i ett svep då jag har sjukt mycket inbokat denna månad.  Så klart en massa roliga grejer både med jobb och privat 😀 

Nu ska jag fixa till sminket och bege mig ner mot stan och möta upp resten av mina kollegor, vi kanske ses på stan 😉 

Pusselipuss

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?