Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

1 Maj & 50% av graviditeten passerad

Hallo fina läsare 

Då välkomnar vi maj och det är inte vilken som helst dag utan det är arbetsrörelsens internationella högtidsdag och det ska vi på jobbet fira 😀 1:a majtåget står på listan. 😀 En otrolig härlig känsla och att se all den folkmassa. 

Inte nog med det så har jag idag gått 50% av graviditeten, hur otroligt är inte det, tiden går så himla fort och maj månad kommer flyga förbi i ett svep då jag har sjukt mycket inbokat denna månad.  Så klart en massa roliga grejer både med jobb och privat 😀 

Nu ska jag fixa till sminket och bege mig ner mot stan och möta upp resten av mina kollegor, vi kanske ses på stan 😉 

Pusselipuss

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?