Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

1 maj demostration & härlig dag

Hej fina ni

Igår var det en super lång dag och när jag väl kom hem så däcka jag på soffan och sov i flera timmar. Det här med att vara gravid och vara trött tillhör vardagen, har aldrig sovit så mycket som jag gjort under min graviditet. 

Började dagen med att möta upp alla mina fina kollegor på Scandic för brunch och sen var det dags att gå i 1:a maj tåget, jäklar vilken folkmassa det var och hur många som deltog. En otrolighärlig  känsla att se all denna folkmassa tillsammans 😀 

  
Vi vaknade upp till finaste utsikten och låg kvar i sängen ett bra tag med varsin kopp te och bara njöt 🙂   

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?