Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

1 maj demostration & härlig dag

Hej fina ni

Igår var det en super lång dag och när jag väl kom hem så däcka jag på soffan och sov i flera timmar. Det här med att vara gravid och vara trött tillhör vardagen, har aldrig sovit så mycket som jag gjort under min graviditet. 

Började dagen med att möta upp alla mina fina kollegor på Scandic för brunch och sen var det dags att gå i 1:a maj tåget, jäklar vilken folkmassa det var och hur många som deltog. En otrolighärlig  känsla att se all denna folkmassa tillsammans 😀 

  
Vi vaknade upp till finaste utsikten och låg kvar i sängen ett bra tag med varsin kopp te och bara njöt 🙂   

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?