Shoppa min stil

no products

1:a Advent

Hej darlings

Nu är det inte långt kvar till jul och jag hoppas att vi kommer ha snö, då kommer det bli extra mysigt. Kommer vara en speciell känsla denna julen då det är lillkillens första jul och han kommer vara 3 månader. Känns som att det var igår han föddes och snart är han tre månader. Vart tar tiden vägen. Jag har hunnit smyg starta julpyntningen här hemma och såklart går det åt koppar/rose. Mina föräldrar var här och hjälpte till med storstädning och julpyntning då städerskan hade skadat sig.

DSC01101 DSC01102 DSC01103 DSC01104 DSC01105 DSC01107

Idag ska vi åka över till mina föräldrar och jag ska passa på att sitta vid datorn och få lite jobb gjort. Denna helgen har flugit förbi i ett och igår skulle jag haft middag för dom närmaste men den fick jag avboka då typ nästan alla ink oss är helt förkylda och sjuka. Nu är det så mycket förkylningar på gång.

Nä hörni nu hör jag ljud från en nyvaken kille.

Trevlig 1:a advent.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?