Shoppa min stil

no products

2097 Sarfatti ljuskrona – koppar antik @Limiterad upplaga

Det här är verkligen meant to be. För några dagar sen får jag ett sms av Emmsan som hade varit på Illum på Emporia, där hon skickar en bild på ljuskronan i koppar och bara är det inte denna du vill ha. Jag får mig en riktig chock, då jag i princip letat överallt efter den i koppar. Jag har till och med ringt ner till Italien och den har varit slut överallt då den förra året kom ut i endas 200 upplagor över hela världen. Jag ringer till Illum och börjar fråga om lampan och tjejen som svara hade inte en blekaste aning och där var inte ens en lapp på lampan. Mannen och jag satte oss ner och började googla runt och ser då att den kommit ut igen i endas några upplagor, snacka om lycka.

Eftersom jag snart fyller år, 30 ingen dålig siffra, så säger mannen att vill du ha den så köper vi den i födelsedagspresent. Världens bästa kille som bara är för underbar. Snacka om att jag blev glad, leveransen är dock 8 veckor så vi lär få vänta lite.

Följ:

4 Kommentarer

 1. 14 november, 2015 / 6:16 e m

  Grymt snygg ha en skön helg ❤️

  • anna
   Författare
   14 november, 2015 / 9:40 e m

   Tack detsamma

 2. 14 november, 2015 / 8:23 e m

  Hej hej!
  Det var mig du pratade med, hade du ringt nästa morgon så hade jag haft svar och datum och att vi får fyra stycken och den kommer bara kosta som de andra fast det är limited edition! Jag stod beredd kl 12 dagen efter att lägga en till sidan till dig och du får gärna köpa den hos oss och då får du tillbaka 1400 kr också!!
  Kram från mig

  • anna
   Författare
   14 november, 2015 / 8:33 e m

   Hej Agnes. Oj hur visste du att det var jag och hur hittade du mig? Då vi satte oss ner och googla den samma kväll och såg att det var limited Edition så köpte mannen den i födelsedagspresent då jag velat ha den hur länge som helst. Vi var rädda att den skulle ta slut. Kram på dig

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?