Shoppa min stil

no products

2:a Advent & inte en sekund av ro

Hallo fina ni

Sorry för en dålig uppdatering idag, har ordagrant varit igång sen tidigt imorse. Denna söndagen startade jag och Emmsan med ett riktigt grymmt spinningpass. Efter 60 minuter trodde jag att jag skulle svimma. Men vi båda var sjukt nöjda med vår insats när vi var klara. 

 
Jag passade på att storhandla då mannen var med lillkillen. Jag hade bestämt mig för att baka lussekatter och köpa julgran 😀 Det här med att baka lussekatter gick hur bra som helst förutom att det tog en jäkla lång tid. Julmusiken var igång medan hela hemmet luktade nybakade lussekatter och glögg. Mina föräldrar och systrar kom över på fika och för att passa lillkillen då mannen och jag åkte iväg och skulle köpa gran. Vi körde runt i halva Malmö innan vi till slut hitta ett ställe, först såg det ut som att där var stängt men i den lilla husvagnen såg det ut som att där fanns någon. Så jag traska dit och japp jag hade rätt mannen hade inte gått hem. Så jag fick min efterlängtade gran 😀 Mannen och jag har dille på granar och det ska inte vara en liten gran utan gärna den största dom har 😀 Väl här hemma var vi 4 pers för att få upp granen. Längtar tills imorgon då vi ska klä granen, mysigaste känslan någonsin. 

Vad jag längtar till julen, tycker det är en otroligt mysig känsla och jag hoppas att det kommer snöa. Denna julen kommer vara en speciell då det är Matteos första jul.  

    
 
Jag fick en massa beröm för mina lussekatter och imorgon lovar jag att receptet kommer upp på bloggen. Det var allta första gången jag baka lussekatter och jag blev sjukt nöjd. Jag har inga russin på mina lussekatter då varken jag eller mannen gillar russin.

Nu är denna mamman riktigt trött och ska krypa ner i en renbäddad säng. Finns inget bättre än rena sängkläder.

God Natt

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 6 december, 2015 / 11:12 e m

  Mums, ser gott ut! Så mysigt att ta in granen.

  • admin
   Författare
   7 december, 2015 / 11:09 e m

   Sjukt mysigt med gran 😀 Idag hann vi klä den så det är ännu mysigare, nu är det bara att invänta julen 😀 Kram

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?