Shoppa min stil

no products

3 års kalas

Hej fina ni

Har förflyttat mig från sängen till soffan och sitter fortfarande i pyjamas med en kopp kaffe 😀 Vem älskar inte sådana här morgonar. Imorgonär det back to work och då ska jag jobba 5 dagar och sen är det mammaledighet som gäller. Allt är ju redan klart till lillkillen så nu är det bara att vänta. I natt kände jag lite starkare värkar än vanligt, mensvärk fast lite starkare. Nu har jag inte känt den på någon timme. 

Igår var vi på Ellies och Franks 3 års kalas, hela gänget samlades och det var sjukt roligt. Vädret var toppen så vi satt ute så småttingarna kunde leka, dom var ju sjukt glada då dom fick springa runt på hela gården och leka och busa. När jag väl kom hem var jag så proppmätt att jag knappt kunde lägga mig i sängen 😀  

 
Nu är det min och Emmsans tur att ploppa ut bebisarna 😀 Emmsan har 3 dagar kvar till beräknad datum och jag 25 dagar. Snart så 

  

    
 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?