Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

3 tips för en hetare sommar

Reklam för Sinful.

Snart är äntligen sommaren här! Efter drygt ett år av virus, pandemi och sociala avstånd har vi mer än någonsin behovet av att höja pulsen lite och känna oss lite extra levande. Många känner sig lite låga, uttråkade eller rent av lite deprimerade. Om du är i ett förhållande kanske du har märkt att det gått lite på sparlåga, eller också hör du till dem som har tagit vara på den här tiden för att njuta av ledig tid i varandras sällskap och har därmed blivit en starkare tvåsamhet. 

Ifall du fortfarande inte har schemat fullt tänkte vi ta tillfället i akt och komma med lite bra tips på saker du kan göra med din partner i sommar, antingen för att fira den nya nivån ni har nått tillsammans eller också för att tända gnistan igen. 

  1. Starta från början.

Vem gillar inte att vara nykär? Den där kittlande känslan vi har i början av ett förhållande när man räknar minuterna tills man kan träffas igen och man verkar gå omkring på rosa små moln. När man har varit tillsammans länge är det lätt att glömma hur det kändes, vardagen kommer emellan med jobb, stress, räkningar och kanske barn. Därför bör ni försöka tänka tillbaka på den här lyckliga tiden nu när ni har semester, sätt er tillsammans och håll om varandra medan ni berättar om era bästa minnen. Detta hjälper er att komma ihåg varför ni valde varandra, och varför du upplever din partner som så fantastiskt speciell.

  1. Förbättra kommunikationen.

Var inte rädda för att prata om ert förhållande och om det finns saker ni skulle vilja förbättra. Se bara till att göra det på ett konstruktivt sätt och utan att kritisera, och var noga med att tala om alla positiva saker ni upplever också. Det handlar inte om att leta fel så att din partner ska börja känna sig osäker, det handlar om att göra något bra till något ännu bättre.

  1. Fysisk kontakt.

Den fysiska delen av ett förhållande blir ofta lidande när man varit tillsammans länge och slentrian smyger sig in, men även hos nyare par när någon av parterna inte känner sig på topp. Detta är en mycket viktig pusselbit, och vi bör vara medvetna om hur vår partner känner sig. Självklart behöver man inte vilja ha sex hela tiden, men fysisk kontakt ska alltid vara en prioritering. Håll varandra i handen när ni är ute och promenerar, kramas, håll om varandra när ni ser en film eller när ni ska somna. Ifall sexlivet känns lite tråkigt kan ni komma med några förslag vardera på saker ni skulle vilja prova: det kan röra sig om sexleksaker för par, nya ställningar, nya miljöer eller något annat som får det att hetta till mellan lakanen. Ju bättre ert sexliv är, desto starkare kommer ert förhållande att växa sig.

3 tips för en hetare sommar
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?