Shoppa min stil

no products

A good night sleep

God morgon fina ni

En pigg och utvilad mamma 😀 Lillkillen sov jätte bra i natt och vakna 3 gånger för mat och sen somma han direkt, mannen tog honom på morgonen så att jag fick sova två timmar mer. Vilken pärla han är. Så idag är jag riktigt utvilad.

Idag är det styrelsemöte på jobb så jag och lillkillen kommer delta på mötet. Nu håller jag tummarna att min lilla prins sköter sig. Tanken är under min mammaledighet att jag ska vara med på mötena, det är inga långa möten så det borde ju gå bra. 

Igår passade jag och mannen på att åka ner till Center Syd med lillkillen, där är inte lika mycket folk och väldigt lungt. Skönt att komma iväg, så klart hittade jag ingenting. Tror jag kommit in i en sådan period där jag inte hittar något att köpa till mig själv, fast jag behöver lite amningsvänliga kläder. 

  
Nu ska jag piffa upp mig så att jag och lilleman kommer iväg. Önskar er en härlig dag.

Pusselipuss

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?