Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

A good night

God morgon fina

I natt sov lillkillen hela natten, det sjuka är att jag känner mig inte mer utvilad för det. Vaknade kl 06.00 av att han ville äta och blev helt chockad att han inte vaknat under natten. Vi får se hur länge detta håller.

Idag har jag bokat in en dejt med mina söta tjejer. Det var ett tag sen vi träffades, nu när vi inte promenixar varje dag så ses vi inte lika ofta. Dock så ska Rasha börja träna med mig och Emmsan så nu fattas bara Jenny 😀

Trevlig dag fina

Hittade en bild i mobilen från när jag var liten 😀 Har en bild någonstans från när jag var mini som jag måste leta fram.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?