Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

A good night

God morgon fina

I natt sov lillkillen hela natten, det sjuka är att jag känner mig inte mer utvilad för det. Vaknade kl 06.00 av att han ville äta och blev helt chockad att han inte vaknat under natten. Vi får se hur länge detta håller.

Idag har jag bokat in en dejt med mina söta tjejer. Det var ett tag sen vi träffades, nu när vi inte promenixar varje dag så ses vi inte lika ofta. Dock så ska Rasha börja träna med mig och Emmsan så nu fattas bara Jenny 😀

Trevlig dag fina

Hittade en bild i mobilen från när jag var liten 😀 Har en bild någonstans från när jag var mini som jag måste leta fram.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?