Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

à la juggestyle

Igår åkte jag och Matteo förbi Emporia en snabbis och sen skulle vi ta tåget ner till mina föräldrar men så klart var tågen inställda. Typiskt, att så fort snön faller så rasar trafiken samman här nere i Skåne. Aja men bästa syrran kom och hämtade upp oss och vi åkte till mina förldrar för att fira den andra syrran. Lillkillen älskar när det är folk runtomkring och ville inte sova utan ville vara med på festen 😀 

Det bjöds på typiskt juggemat, åt så jag mådde illa på kvällen men det var så värt det.  

 
Selfie med min lilla älskling. Denna mamman fick piffa upp sig ännu en dag, på vardagarna är jag bosatt i träningskläder och en tofs. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?