Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

A sunday well spent

God morgon fina ni

Laddar upp denna morgon med en stor kopp kaffe och så klart babymys. Lillkillen vaknar varje 3:e timme för att äta, han ammar inte så länge utan somnar vid bröstet och då lägger jag honom i spjälsängen. Hoppas på att han sover lite mer när han blir äldre 😀 så att jag kan ta igen min skönhetssömn. 

Jag ska strax stiga upp och fixa (läs: borsta tänderna och ta på mig träningskläder) för att sedan möta upp resten av tjejerna för power walk och träning i Pildammsparken. Jag och Rasha körde lite lätt träning i förra veckan och jag hade världens träningsvärk i flera dagar. Längtar tills jag ska börja träna på gym 😀

Igår hade vi en super trevlig dag, mormor och morfar kom över och ville mysa med lillkillen. Då vi inte orkade laga mat så föreslog mina föräldrar att vi skulle åka hem till dom och äta, så vi packade ihop oss och åkte till dom. Mannen och morfar laddade upp med whisky redan vid 14.00 och fortsatte släcka törsten tills på kvällen, dom ville nämligen fira att Matteo blivit 4 veckor. 

Pusselipuss fina 

   
   

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?