Shoppa min stil

no products

After work 

Redan mitten av veckan, tiden går så himla fort och för vår del är det super då vi längtar till så mycket. Igår efter jobb mötte jag söta Anna på Vapiano och vi satt och prata om allt mellan himmel och jord. Jag har lärt känna Anna genom min sambo då de är barndomsvänner och jag är super glad att jag lärt känna henne. Inte lätt att hitta nya människor i ens liv som man tycker om och trivs med. 

Blev dock ingen bloggbild då jag missa det helt, fråga inte det är gravidhjärnan. Fick dock foto på två stackars basilika krukor som Anna ordagrant åt up hahha bilden får tala för sig själv. Sen ska vi inte gå in på vad jag åt hahah. Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?