Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

After work 

Redan mitten av veckan, tiden går så himla fort och för vår del är det super då vi längtar till så mycket. Igår efter jobb mötte jag söta Anna på Vapiano och vi satt och prata om allt mellan himmel och jord. Jag har lärt känna Anna genom min sambo då de är barndomsvänner och jag är super glad att jag lärt känna henne. Inte lätt att hitta nya människor i ens liv som man tycker om och trivs med. 

Blev dock ingen bloggbild då jag missa det helt, fråga inte det är gravidhjärnan. Fick dock foto på två stackars basilika krukor som Anna ordagrant åt up hahha bilden får tala för sig själv. Sen ska vi inte gå in på vad jag åt hahah. Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?