Shoppa min stil

no products

After work på Lilla Torg

Hallo fina ni

Uch vilken dunder förkylning jag har åkt på, kan inte komma på sist jag var så förkyld. Hoppas det ger sig snart, inte alls kul att vara snuvig med int i halsen. Idag är det jobb med fina Marianna som gäller, det var ett tag sen vi jobba ihop så jag ser verkligen fram emot vår jobb dag 😀 

Igår var jag på Lilla Torg med tjejerna och det var länge sen vi 4 preggo var ute tillsammans. Vi satt i flera timmar och bara snacka om allt, det börjar närma sog med stormsteg och Jenny och Rasha ska ha sina bebisar om 3 veckor 😀 Så himla kul att vi alla 4 inom 3 månader kommer ha våra små knattar. Längtan är obeskrivlig. 

Blev några såklart alkoholfria drinkar  

   

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?