Shoppa min stil

no products

Afterwork i Stockholm

Hej fina ni

Inte mycket tid över till bloggande då det är full rulle med jobb, ibland räcker tiden helt enkelt inte till. Eftersom det är fredag idag så passade vi på att köra en afterwork på hotellet, här är det ett helt annat tempo än i Malmö. Vi satt liksom i hotellets bar och folk utifrån kom in till hotellet för att festa, men tydligen är det vanligt i Stockholm att gå ut på hotell. Jag själv har aldrig i Malmö fått för mig att gå på hotellets bar för att sitta där. Men vi hade en sjukt trevlig kväll med massa skratt och jag passa på att ta ett alkoholfritt vitt vin medans alla drack alkohol. Jag gillar egentligen inte vitt alkoholfritt vin då jag tycker att det smakar vinäger men det fick duga då där inte fanns rött. 

Nu är jag galet trött och måste sova. Saknar min andra halva otroligt mycket och längtar på måndag tills jag ska pussa ihjäl honom. Jag sover inte alls lika bra utan honom eftersom det är tomt på andra sidan och där är ingen att gosa med 🙁 Saknar min älskling. 

God Natt fina

   
 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?