Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
25   167
48   243
26   281
22   289
29   311

Afterwork & möte på Kasai In The Sky

Afterwork & möte på Kasai In The Sky.

Hej raringar.

Denna fredagen har varit extremt lång dag, tycker också att denna veckan har känts otroligt dryg. Det var länge sedan jag hade en sådan vecka som denna, alldeles för mycket grejer som hänt. Men vet ni vad, sånt är livet.

Igår hade jag en super härlig kväll med mina bloggtjejer Maria och Linda.

Vi börjar med ett spännande möte som vi ännu inte kan avslöja. Men det känns super kul att vara en del av det och jag ser fram emot att berätta det för er. Efter mötet satte vi oss på Kasai in the sky, vi var så hungriga och beställde in lite smårätter. Otroligt god mat. Vi satt i flera timmar och prata, en super härlig kväll.

Under sommaren hängde jag rätt mycket på Kasai in the sky, då dom har en takterrass. Och när det var som finast väder kunde man sitta och njuta av kvällen på terassen. Fantastisk utsikt över Malmö även nu när man sitter inomhus.

Vi fick inte till något bra foto på oss. Jag och Maria försökte fota lite i lobbyn men det blev inte bra. Nu när det börjar bli lite mörkare ute måste man verkligen passa på att ta outfit bilder när man får tillfälle. Bilderna blir inte alls lika fina inomhus.

Nä hör ni, nu ska jag njuta av mitt vin och Netflix. Blir en lugn fredag följt av en ledig helg. Guld värt.

Ha en underbar kväll finaste ni.

 

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?