Shoppa min stil

no products

Afterwork & restaurang Café Gustav i Malmö

Afterwork & restaurang Café Gustav i Malmö.

Jag har haft en härlig vecka och verkligen gjort sådant jag älskar. Älskar att utnyttja dagarna till max och njuta av livet. Både jag och mannen tycker det är extremt att vi faktiskt lever livet till max. Vi är riktiga livsnjutare.

Byggarna har varit hemma och fixat med nedanvåningen och ovanvåningen. På måndag ska dom bli klara och jag längtar att få iordning hemma.

I torsdags efter jobb passade jag på att fixa mina fötter och därefter mötte jag upp min fina Maria på restaurang Café Gustav i Malmö. Jag har ju äntligen börjat få tillbaka mitt kaffe sug efter kaffelatte eller snarare islatte. Dom har otroligt god islatte. Vi satt och prata lite om våra planer inför hösten och spåna på idéer. Jag kommer ju vara mammaledig så det blir perfekt. Afterwork & restaurang Café Gustav i MalmöVarken jag eller Maria var så värst hungriga så vi beställde in ev varsin räk och avokado macka. Afterwork & restaurang Café Gustav i MalmöAfterwork & restaurang Café Gustav i Malmö

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?