Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
13   188
22   268
14   314
8   304
15   287

Älskar slottsmiljö & slottsinredning

Älskar slottsmiljö & slottsinredning.

Är det något jag verkligen älskar, så är det slottsmiljö och slottsinredning. Inget slott är sig likt och jag älskar den magiska känslan. För några veckor sen besökte jag och tjejerna Bjärsjölagård slott och spenderade vår helg där.

Något som är speciellt med Bjärsjölagård slott är att Karin Laserlow har stylat slottet. För er som inte känner till Karin Laserlow så är hon programledare för Bytt är Bytt.

När man gick in i denna matsalen så fick man en riktigt magisk känsla. Älskar sen röda tråden i inredningen. Älskar slottsmiljö & slottsinredningÄlskar slottsmiljö & slottsinredningHär spenderade vi många timmar. Otroligt mysig hörna med bästa ljuset. Ser ni golvet? Detta golv har man sparat sen slottets ursprung. Älskar slottsmiljö & slottsinredningÄlskar den blåa sammeten, ville själv ha det hemma hos mig men mannen och jag var lite oeniga så det blev ljusgrått istället. Men blå sammet är så snyggt. Älskar slottsmiljö & slottsinredningÄlskar slottsmiljö & slottsinredningÄlskar slottsmiljö & slottsinredningMitt och Marias sovrum, hur mysigt. Älskar slottsmiljö & slottsinredningÄlskar slottsmiljö & slottsinredning

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?