Shoppa min stil

no products

Ammning gör att du tappar snabbare i vikt?!

När jag var gravid så fick jag från flera håll höra ammar du så kommer du rasa i vikt. Jag hade redan från första början bestämt mig att jag ska amma så det var inga konstigheter men att få höra att jag kommer rasa i vikt gjorde att jag blev sjukt glad. Vem vill inte rasa i vikt genom att amma!

Okej men nu kommer den där riktiga sanningen, iallafall för mig. NEJ det hjälpte inte på mig, min lilla kille är 8 veckor imorgon och jag ammar honom och har inte alls rasat i vikt. Trots att jag promenerat en hel del och ätit nyttigt så har jag ej rasat i vikt. Jag gick upp en hel del när jag blev gravid ( får skriva om det i ett annat inlägg) och jag borde rasa med tanken på att jag har en hel del övervikt. Men nopp här rasar inte några kilo utan jag får kämpa på gymmet iallafall. Tur att jag och Emmsan börjat träna ihop och snart kommer även Rasha joina oss, här är det inga fika pauser utan vi peppar och pushar varandra.

Jag kan ju säga att jag har världens träningsvärk efter passet jag och Emmsan var iförgår. Kan knappt gå men så himla skön känsla 😀  

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?