Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Amningshjärnan, stressad mamma & möte

Ah men vilken morgon, för det första så hade jag glömt helt vilken dag den var idag vilket resultera i att jag nästan höll på att glömma ett möte. Hade inte Marianna skrivit då ses vi snart hade denna snurriga mamman helt glömt bort det. Aja nu har jag lärt mig att jag varje dag måste kolla i min kalender riktigt noga och inte  kvällen innan och tro att det är en annan dag.

Nu måste jag rusa, trevlig dag fina. 

Bjuder på en stilig liten Matteo. Mormor och morfar köpte denna stiliga dress med slips till nyår, hur gulligt som helst.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?