Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
25   163
48   241
26   279
22   289
29   311

Andrea Biasiotto – världens bästa prosecco

Andrea Biasiotto – världens bästa prosecco

Är du en bubbel älskare som jag så måste du testa prosecco från Andrea Biasiotto. Detta lyxiga bubbel har blivit utsedd till världens bästa prosecco. Jag fick den i vinboxen jag blogga om i inlägget Vinbox – upptäck nya favoriter. Där kan ni även läsa mer om vilka andra viner jag fick.

Man startar en vinprenumeration utan någon bindningstid och en gång i månaden får man sin box med 4 olika viner. Man kan välja mellan vita, röda eller blandad vinboxen och 3 olika prisklasser. Jag själv har blandade vinboxen för 799:-. Som jag skrev i tidigare inlägg så älskar jag idén med att någon annan väljer ut viner till en som man får testa, för i vanliga fall är jag en person som alltid köper samma. Får jag en rekommendation av en vän så kan jag köpa det men inte att jag själv skulle bara välja ett. Så därför känns vinboxen extra kul.

Testa Vinboxen här: 4 unika viner levererade varje månad, fraktfritt!

Så vad tyckte jag om Andrea Biasiotto?

Ett bubbel helt i min smak. Den är väldigt fruktig och frisk, en perfekt balans mellan sötma och syrlighet. Den har smaker av ruktiga toner av gröna äpplen, banan, persika tillsammans med tydlig frisk mineralitet och citrus. Funkar perfekt till fisk, skaldjur och pastarätter.

Själv brukar jag inte kolla vilket vin eller bubbel som passar till vilken rätt utan tar den jag tycker om. Men det är såklart en smaksak :).

Här är alla 4 viner som fanns i vinboxen. Ser fram emot att testa dom andra.

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Elin
  14 juli, 2018 / 4:51 e m

  Hej.

  Så smart grej, ska genast gå in och kolla.

  • Anna
   Författare
   14 juli, 2018 / 6:22 e m

   Eller hur 😀 Tycker absolut du ska göra det.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?