Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Ansiktsmassage med is

Ansiktsmassage med is.

För någon vecka sen när jag var hos Terese på Kräm Hudvårdsstudio på behandling så fick jag ett super bra tips. Nämligen, ansiktsmassage med is. Ska jag vara ärlig så är det nu nyligen jag börjat med ansiktsmassage. Jag har heller inte tänkt på hur jag applicerar på krämen. Att man ska applicera den uppåt och samtidigt massera ansiktet.

Ansiktsmassage med is är super enkelt och det är sånt man alltid har hemma. Sen jag fick tipset av Terese så har jag gjort det en gång i veckan. Medan jag har inpackning i håret så passar jag på att ta extra hand om huden. Blir min egentid.

Såhär gör du.

Jag börjar med att ta en varm dusch och samtidigt får ansiktet sig ett varmt bad. Vill man inte ta en varm dusch så kan man ta en handduk och doppa den i varmt vatten och lägga på ansiktet. Sen tar du isbiten och stryker över ansiktet. Tänk på att stryka snett uppåt som när du masserar ansiktet. Isbitarna slätar ut huden och återfuktar den. Samtidigt som du masserar huden för att stimulera hudcellerna och blodflödet. Efteråt tar jag på en ansiktsmask och huden känns helt fantastisk.

TIPS.

Jag tycker det är smidigare med en större isbit så jag häller vatten i ett halvt plastglas. Så det blir lättare att hålla i isbiten. Och jag har alltid en handduk som jag håller i isbiten när jag masserar huden. Dessutom kokar jag alltid vattnet innan jag fryser det för att få bästa effekten.

Ansiktsmassage med is

 

Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?