Shoppa min stil

no products

Är du beredd älskling! 

God morgon darlings

Då var det dags för ännu en ny vecka och en extra spännande vecka för vår del 😀 

I natt vakna jag upp av att jag var törstig och hade glömmt att lägga vattenflast på nattduksbordet. Så jag säger mitt i natten – o nää mitt vatten ( måste jag resa mig nu tänkte jag) då hör jag mannen säga -nää inte nu, försök sova. Haha då trodde han att mitt vatten hade gått, vet dock inte varför han fick ut orden försök sova haha. Då vet man hur det kommer gå om jag ska föda mitt i natten. Fast både mannen och jag hoppas att det inte kommer vara mitt i natten men det är ju inte vi som bestämmer så vi får helt enkelt se. 

Nu ska jag sätta mig ner framför datan och svara på lite mail, senare ska jag och Vikkan ha Malmö Life möte då vi har en hel del att gå igenom. Vår sida är under är konstruktion och It håller på och bygger upp det så vi har en hel del jobb framför oss.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?