Shoppa min stil

no products

Är inte alls på hugget

Hallo darlings
Har varit en sjukt lång dag och jag är helt slut i skallen, har suttit på utbildning hela dagen och är inte riktigt van vid det. Idag tänkte jag faktiskt ta en paus från träningen och istället ta en lång promenad med mannen, trots att jag är helt slut och skulle mer än gärna kunna ta en power nap. Passar perfekt med en paus från träningen då jag egentligen inte alls är på hugget idag.

Det är alldeles för mörkt ute och jag mer än längtar till våren 🙂 och till ljusare dagar. Det enda jag vill gå runt i är tjocka koftor och varma skor, men det är inte så konstigt heller när det är så kallt ute.

Pözz pözz nu blir det promenix i kylan.

IMG_8961.JPG

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?