Shoppa min stil

no products

Armani Baby & Gant Baby

Idag kom resten av grejerna jag klickat hem till vår lilla kille, body från Armani och luvtröja och t-shit från Gant. Här om dagen gick jag ner till butiken Gant inne i stan för att kolla på baby kläder och tydligen har dom slutat sälja baby kläder 🙁 vad synd jag som hade hoppats på att fynda lite. Det finns så sjukt mycket gulliga kläder till bebisar och vår lilla kille börja samla på sig en del. 

Nu ska jag bara få iordning här hemma så vi har ordentligt med plats. Håller på och gör om vår walk in med ordentliga garderober, så fort jag får lite tid över så blir det Ikea besök 😀 Älskar deras avdelning där man kan bygga ihop sin egen garderob 😀 

 

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?