Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
14   111
33   201
24   188
38   245
24   223

AROMA DIFFUSER – LUFTFUKTARE & DOFTSPRIDARE

Reklam för Livehome.se

AROMA DIFFUSER – LUFTFUKTARE & DOFTSPRIDARE

Älskar ni ett väldoftande hem lika mycket som jag så måste jag tipsa er om Aroma Diffuser. Det är alltså en luftfuktare och doftspridare som är helt magisk. Man väljer helt och hållet själv vilken doft man vill ha så häller man in den i behållaren. Därefter när du sätter igång den så sprids doften över hela hemmet. Plus att man kan ha den som en super mysig lampa på kvällen. Jag är helt ärlig besatt av denna. För mig är det en njutning när mitt hem luktar gott och i och med att jag använder den hela tiden så är det så smidigt att köpa till doftolja och hälla i några droppar.

Det jag älskar med den är att du kan välja precis vilken doft du önskar (finns speciella refill med olika dofter). Plus att du själv kan styra hur stark doften ska vara genom att droppa i lite mer eller mindre doft. Min favorit är lavendel och cotton. Två olika dofter men magiska. Sen finns det även doftpinnar om man önskar det istället.

Jag har den trådlösa Aroma Diffuser med en super söt tofs. Den är dessutom en riktigt fin inredningsdetalj när den står.

AROMA DIFFUSER - LUFTFUKTARE & DOFTSPRIDARE
Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?