Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
32   231
26   281
30   219
39   285
72   470

Att belöna sig själv.

Att belöna sig själv.

God morgon raringar.

Jag ser måndagar som en ny start, och det kan vara precis vad du vill. Nya möjligheter och helt enkelt att se positivt på veckan som kommer. Men just denna veckan är en sådan välbehövlig vecka för min del. Men jag ska ta hand om mig själv lite extra, unna mig hudvård, gå till frisören och ge mig själv lite extra kärlek. Känner mig rätt så sliten och utmattad efter allt, Corona, karantän med barn och två sjuka föräldrar att ha hand om, flytt, magsjuka barn. Däremot tycker jag absolut inte synd om mig själv utan jag kommer snarare belöna mig själv. Tacka min kropp för allt den klarar av. Men jag tror vi alla behöver bli mer duktiga på just den biten. Unna oss och det kan vara precis det du vill.

Nu väntar en lång dag med jobb. Har en hel del att ta igen. Jag älskar mitt jobb så för mig är det inga konstigheter.

Att belöna sig själv.
Kaffe, vatten, vitaminer och kvarg med granola och blåbär. Önskar er en super fin vecka och ta hand om dig. ❤️

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?