Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Att ha koll på läget

Hallo darlings

Imorse när jag stod i duschen fick jag världens panik att jag blandat ihop dagarna och att jag hade tid hos barnmorskan idag, men det är imorgon. Där andades jag ut, har inte varit världens lättaste med minnet under graviditeten. Känns som att man lever i sin egen lilla bubbla. Har både en kalender i mobilen och en i väskan, fall i fall jag tappr någon av dom. Ja jag vet lite knäppt men bättre att vara på den säkra sidan.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?