Shoppa min stil

no products

ATT LEVA HÄR & NU

Att leva här & nu är något jag försöker tänka på varje dag. Jag måste dock säga att i vår familj är vi duktiga på det. Att njuta av livet även om det kanske inte alltid blir som man tänkt sig.

I år ser det annorlunda ut för många av oss. Många har bokat/planerat semestrar som inte blir av. Och det är inte det värsta, vi har större problem i denna världen än att man inte får resa iväg. Man får göra det bästa av situationen.

Även fast jag känner mig trött vissa dagar efter jobbet så försöker jag hitta på något med familjen. Ta en kaffe i stan eller bara åka till en lekplats med barnen. Ta en promenad längst stranden eller åka iväg på en kort utflykt.

Med detta inlägg vill jag passa på att önska er en härlig dag. Njut av dagen och ta hand om varandra.

ATT LEVA HÄR & NU
Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 23 juli, 2020 / 5:09 e m

    Ja håller med dig, vi har faktiskt väre saker att tänka på och som du säger man får njuta av det man har

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?