Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Att njuta av livet …

Att njuta av livet …

Något som jag och vi här hemma kör på så gott det går är att njuta av livet. Men det är så otroligt viktigt både för ens egen själ men också för omgivningen.

Däremot kan njuta av livet vara precis vad du själv önskar. Att inte ha en massa måsten i livet, att njuta av sovmorgon till helgen. Sov till 11 en lördag även om du känner att du missar halva dagen. Framförallt inte ha för många måsten i livet. Men jag tycker att livet är alldeles för kort för att slösa bort, man ska göra mer av sånt man älskar. 

Här är några njuta av livet punkter som är viktiga för mig.

– Spendera tid med mina killar. Göra sådant mina killar gillar. Att se dom glada gör mig glad.

– Umgås med familjen. Jag älskar att åka över till mina föräldrar med killarna och bara vara där. Ibland sover vi över och myser på kvällen, vaknar upp tillsammans och äter frukost. Barnen älskar det.

– Träffa mina vänner över en kaffe eller vin. Spelar ingen roll vilken dag det är. Jag är en riktig livsnjutare.

– När jag är ledig, ligga kvar i sängen med en kaffe och mysa med mina killar.

Några saker jag försöker kämpa med:

– Städningen. Jag är ett städfreak och med två barn är det inte enkelt att ha ett rent hem. Men jag har släppt på det.

– Inte ta vissa saker på så stort allvar. Har det hänt så har det hänt mer än så kan man inte göra åt det. Jag jobbar på det och har blivit bättre.

Att njuta av livet ...​
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?