Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
33   232
39   298
20   319
28   448
10   306

Att shoppa med barn

I samarbete med Jägersro Center.

Brukar ni åka iväg och shoppa med era barn? Jag brukar faktiskt lite då och då åka iväg med dom och shoppa, både kläder men också storhandla. Ibland åker vi hela familjen eller så åker jag själv när mannen jobbar. Jag tycker det är viktigt att barnen får lära sig att vara i alla miljöer och att lära sig att ha tålamod när man ska iväg och handla eller att gå på restaurang med barn. Visst, det är inte lätt att åka iväg och handla med två barn. Men jag ska vara ärlig så tycker jag att det är kul. Nu är Matteo så stor att vi faktiskt kan sitta och fika.

Jag brukar bland annat åka iväg med båda barnen till Jägersro Center och handla. Det finns både så man kan fika men också äta med barnen. Tycker det är lagom stort och Jägersro Center är under ombyggnad. Det kommer att hända så mycket spännande grejer där. Ser fram emot att dela med mig utvecklingen.

Sist vi var där så kollade vi på höst och vinterkläder till Matteo på Stadium Outlet. Ni kan läsa inlägget HÄR (klick). Dom har prisvärda grejer, perfekt till förskolan.

Fotograf: Jonny

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?