Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Att träna efter COVID-19

Att träna efter COVID-19

I början på december så fick jag ett positivt Corona test. Mamma som jobbar inom vården blev smittad så vi alla fick sitta i karantän. Hon blev extremt dålig och jag var livrädd för henne. Men för mig var det inga större symptom än frossa en natt och sen tappade jag lukt och smak efter en vecka. För övrigt mådde jag bra. Lukt och smak har jag fått tillbaka efter ca 3 veckor, så det tog sin lilla tid.

Men det jag däremot känner nu när jag försöker komma igång med träningen är att jag blir andfådd väldigt lätt. Det känns som att konditionen är riktigt dålig och jag behöver verkligen öva upp den. Det kommer säkert ta sin lilla tid att öva upp konditionen men det får ha den tiden som behövs.

Att träna efter COVID-19.

Att träna efter Covid-19 kommer bli kämpigt men det ska också bli skönt att komma igång och ikapp med träningen. Idag fick det bli en paus i träningen då min minsta lilla kille är magsjuk. Min lilla älskling, 2 veckan på föris och han har redan dragit hem något. Klassiker. Men det brukar alltid vara så när dom börjar förskolan, minns att det var exakt samma sak när Matteo började förskolan.

Följ:

2 Kommentarer

 1. 14 januari, 2021 / 8:58 e m

  Ta den tiden du behöver och det får ta den tiden det tar helt enkelt. Detta är ju också en speciell tid och sjukdom så man vet ju inte hur det ter sig, men glad att du känner att du känner att du orkar börja igen, det är ett rätt framsteg

  • Anna
   Författare
   15 januari, 2021 / 9:06 f m

   Ja men precis, man får låta kroppen ta det i sin egen takt ❤️

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?