Shoppa min stil

Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
16   104
24   258
34   299
18   291
49   412

Att vara en bra mamma!

Att vara en bra mamma!

Ni vet det här eviga snacket, hur är man en bra mamma?

För några dagar sen pratade jag och en vännina just om det här temat. Hon skulle nämligen iväg med sina vänninor och övernatta, medan hennes 3 månaders son skulle stanna med pappan. Hon tyckte nämligen det kändes jobbigt och tänkte tusen tankar på vad som kunde hända om hon åkte iväg.

Jag tycker det är jätte bra och nyttigt. Även vi mammor behöver vara annat än mammor. Vi behöver vår egentid och någon gång då och då faktiskt komma ut eller bara unna sig något. Hemma hos oss är vi jätte duktiga på det. Nu ammar jag så det är svårt att åka iväg en längre stund. Men jag har pumpat när jag exempel ska iväg och träna med min PT, fixa fransar eller naglar.

Sen förstår jag att vi alla har olika omständigheter och jag säger inte att det är enkelt. Jäklar var man får planera och pussla ihop tiden när man ska göra en sådan enkel grej som naglarna eller träffa PT,n. Men för mig är det viktigt att jag får vara Anna och fortsätta göra sånt jag älskar.

Det behövs mer av sånt och jag tycker att vi mammor ska peppa och inspirera varandra. Man gör absolut inget fel om man lämnar sina barn för att få lite egentid.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?